You are here:
 
 
 
Hiba
  • Hiba történt a hírcsatorna adatainak betöltésekor.

Mi is ez a Hírnéző?


A Hírnéző egy olyan új hírgyűjtő portál, mely kizárólag az olvasók által ajánlott tartalmakat jeleníti meg.

A regisztrációt követően beküldhetsz bármilyen általad érdekesnek tartott hírt, így több látogatóhoz juttathatod akár saját blogodat vagy hírportálodat! A regisztráció után arra is lehetőséged nyílik, hogy a saját és a mások által beküldött hírekhez és tartalmakhoz hozzászólj.

A regisztráció után a saját szerkesztő felületeden keresztül tudsz híreket beküldeni. Honlapunkat a legnagyobb hírportálok szerkesztői is használják, mert ez a lehetőség segítséget jelent számukra a minél nagyobb olvasottság eléréséhez a kiélezett hírversenyben.

Az oldal használata mindenki számára teljesen ingyenes!

Észrevételeiteket Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. :)


Hírportálunk jelenleg még fejlesztés alatt áll, melyet már élesben is használhatsz, de még pár napig az esetlegesen előforduló hibákért elnézésedet kérjük.

IWIW megosztásStartlap kedvenchezGoogle könyvjelzőLink megosztása: Del.icio.usTwitterAjánlás a linkter.hu-raAjánlás a vipstart.hu-raFacebookDiggAjánlom a GururaBlogtér ajánlás
 
Országvédelmi akcióterv - Luxusadó, luxusáfa - Devizahitel, rögzített devizaárfolyam

Országvédelmi akcióterv keretében foglalta össze Orbán Viktor a parlament őszi ülésszakán az ország megmentése érdekében kidolgozott teendőket. Európa helyzete is súlyos, Magyarországnak azonnal válaszolni kell a kihívásokra, erőltetett törvényhozással kell biztosítani a feladatok jogi kereteit. A hatpontos országvédelmi akcióterv keretében az alábbi fontos lépéseket kell megtenni:

 Munkabér, kereset 2011 - Létminimum - Mennyit keres Ön?
 Felsőoktatási felvételi ponthatárok 2011
 Járvány Németországban - A hatóságok tehetetlenek


Gyurcsányit bezárnotok nem kell félnetek jó lesz

Hát ezt is megértük. A Magyar Parlament felfüggesztette Gyurcsány Ferenc mentelmi jogát az elhíresült sukorói kaszinóváros ügyében. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ellen a Központi Nyomozó Főügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és más bűncselekmények miatt folytat nyomozást.

 Pályázatok 2011 - Lakóépületek korszerűsítése
 Nyugdíj 2011 - Korengedményes nyugdíj 2011
 Pályázatok 2011 - Lakossági energiahatékonysági pályázatok - Családi házak felújítása


Belföld - Heti top

 

Sport - Heti top

 

Külföld - Heti top

 

Technika - Heti top

 

Színes - Heti top

 

Gazdaság - Heti top

 

Életmód - Heti top

 

Kultúra - Heti top